Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   General Discussion
     Getting Yami
Register To Post
Poster Thread
Tennis43
(Just popping in)


Joined: 2007/2/19
Posts: 2

Posted on: 2007/2/19 9:35

Getting Yami
When I open YamiPod it says it will not run with I tunes open and I Pod on. I tunes is not running and I have closed I tunes, but the I pod is still connected to the computer but Yami Pod does not recoginze nor open?

I like the features Yami Pod has but can not use. Any suggestions.

Frustated
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2007/2/22 16:22

Re: Getting Yami
read installation docs, they might be helpful.


----------------

Tennis43
(Just popping in)


Joined: 2007/2/19
Posts: 2

Posted on: 2007/2/27 4:32

Re: Getting Yami
Been there, done that.

It says to plug in I Pod I do, then says can run with I tunes, so I do. Still can not get Yami to appear and do its job.

What am I missing in instructis?
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2007/2/27 14:25

Re: Getting Yami
http://www.yamipod.com/main/modules/docs/help/install_macwin.php

if you made everything stated here then everything should be ok.


----------------


Register To Post