Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   General Discussion
     iPod firmware 1.2.1
Register To Post
Poster Thread
rhippler
(Just popping in)


Joined: 2006/4/29
Posts: 8

Posted on: 2006/12/7 7:26

iPod firmware 1.2.1
anybody tried upgrading to this yet? does it still work w/Yami? It's supposed to be a bug fix acording to the download popup.
Posted on: 2006/12/7 16:22

Re: iPod firmware 1.2.1
I have g5 ipod (1.2 firmware) and have just tried Yamipod 1.01 but it keeps telling me that it does not support that firmware.
Posted on: 2006/12/7 23:43

Re: iPod firmware 1.2.1
I also have a g5 iPod 60gB, and YamiPod 1.0.1 seems to work fine with firmware 1.2 and iTunes 7.0.2.


ADDITIONAL NOTE:
I just upgraded my iPod firmware from 1.2 to 1.2.1, and YamiPod still works perfectly well.
gssq
(Quite a regular)


Joined: 2006/11/7
Posts: 42

Posted on: 2006/12/13 20:03

Re: iPod firmware 1.2.1
*deleted*
quichedood
(Just popping in)


Joined: 2007/5/27
Posts: 2

Posted on: 2007/5/27 22:58

Re: iPod firmware 1.2.1
I upgrade my ipod 5G to the 1.2.1 firmware.
It works fine the first time i copy my songs, then today i launch it again and it says : "Votre micrologiciel n'est pas supporté, fermeture ..." which should give in english something like : "Your firmware isn't supported, closing ..." (sorry i can't put Yami in english with this problem).

Is there a solution ? (i insist, it worked the first time, isn't that strange ?)
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2007/5/30 14:12

Re: iPod firmware 1.2.1
which other softwares do you use to manage the iPod?


----------------

quichedood
(Just popping in)


Joined: 2007/5/27
Posts: 2

Posted on: 2007/6/2 23:11

Re: iPod firmware 1.2.1
I only install itunes to reinit my ipod (i was using Rockbox before).

But i think that yami was working just after i flash my ipod with the new official firmware (no restart).
The second times i power it up (a few days later to update my songs list) it restarted and seems to reload new firmware, it takes maybe 15 sec. and then i got the error message.

Maybe it can help ...

Register To Post