Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   Development & Bugs
     [BUG] Copying songs problem again [FIXED]
Register To Post
Poster Thread
Sithlord
(Just popping in)


Joined: 2005/2/26
Posts: 2

Posted on: 2005/2/26 3:50

[BUG] Copying songs problem again [FIXED]
When I try to copy or move songs off the iPod, some get the first 5 seconds cut off. The correct length is shown in iTunes and YamiPod Player when song is played from the iPod (ie. 3:05) but the incorrect length is shown after they have been moved to my PC (3:00). You can clearly hear the missing seconds are from the begining. The songs arent VBR like the first reported copying problem. Some are 128kbps to 320. Thanks, you guys rock!.

-3rdGen iPod 10Gig
-Yami .61b3 PC Tested

Sithlord
sithy666@gmail.com
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2005/2/26 3:58

Re: [BUG] Copying songs problem again
Hi,

this is really strange.
Were these tracks copied TO iPod with iTunes,YamiPod or which other software?

You should do this to let me understand the problem:
locate the original file under iPod_Control\Music\Fxx (xx stands for 00 to 49)
send me the original file and the one YamiPod copied to yamipod@gmail.com

If you have any further doubt let me know,
Tomas
Sithlord
(Just popping in)


Joined: 2005/2/26
Posts: 2

Posted on: 2005/2/27 12:53

Re: [BUG] Copying songs problem again
Files have been sent. The files were first copied TO the Ipod using iTunes.
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2005/2/27 21:01

Re: [BUG] Copying songs problem again
Thanks great beta feedback!

Problem fixed in latest pre release.

Tomas

Register To Post