Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   Development & Bugs
     [BUG] CD column not functioning
Register To Post
Poster Thread
Prodoc
(Not too shy to talk)


Joined: 2006/2/19
Posts: 22

Posted on: 2006/2/19 1:51

[BUG] CD column not functioning
Using: YamiPod 0.93
OS: Windows XP SP1

The CD column isn't functioning. The disc info which is shown in the file info ('Song info 2' tab) doesn't get displayed in the CD column.

Let me know if you require any more info.
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2006/2/19 15:10

Re: [BUG] CD column not functioning
confirmed. added to the todo list. does it show correct infos when changing disc number in iTunes?

Tomas
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2006/2/23 21:49

Re: [BUG] CD column not functioning
once 0.94 is available please check if still present.

Tomas
Prodoc
(Not too shy to talk)


Joined: 2006/2/19
Posts: 22

Posted on: 2006/2/27 2:58

Re: [BUG] CD column not functioning
Sorry for the response delay. It's great to see your fast response in bug fixes. That you very much for this handy program. I'll test it a.s.a.p.
Prodoc
(Not too shy to talk)


Joined: 2006/2/19
Posts: 22

Posted on: 2006/3/7 0:50

Re: [BUG] CD column not functioning
I just had a go at YamiPod 0.94 beta1 but it appears that the CD column is still not functioning.
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2006/3/7 3:12

Re: [BUG] CD column not functioning
tried again, it does work here. cd column will be empty if disc is not entered or 0.

Tomas
Prodoc
(Not too shy to talk)


Joined: 2006/2/19
Posts: 22

Posted on: 2006/3/11 19:24

Re: [BUG] CD column not functioning
I just checked again with the 0.94 final release and I can assure you I don't get info in de Disc column The disc number is stored correctly since it's working in other applications including iTunes.
Like with the previous version I do get to see a disc number in the 'Song Info' dialog on the second tab.
You where talking about checking for 0. The 'Song Info' dialog will display 'Disc 1 of 0' since I don't store the total amount of discs. Could this be the cause of the problem?

I can send you 1 or 2 files if you like, just let me know where to send it to.
liloute
(Just popping in)


Joined: 2005/12/26
Posts: 9

Posted on: 2006/3/12 15:01

Re: [BUG] CD column not functioning
you can use http://www.camstudio.org/ to show your probleme :)

Register To Post