Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   Development & Bugs
     Tabbing Through Track Info Fields
Register To Post
Poster Thread
unclecurio
(Just popping in)


Joined: 2005/12/26
Posts: 5

Posted on: 2005/12/26 18:31

Tabbing Through Track Info Fields
Not sure if this is strictly a 'bug' or a 'feature' but I found it inconvenient so I thought I should mention it!

Taking a track with no ID3 info, I enter the first field and type in the track name. The only other info I want to enter is the artist and the Genre so I want to tab to the next required field. However, I'm not able to simply tab through the album field is the program populates an existing album title and will not let me tab through. I have to delete the value and then use the mouse to move to the artist field.

I'm not sure what the reasoning was behind the way this works - it may be exactly as you intended but, like I say, I thought I should mention it!
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2005/12/26 22:21

Re: Tabbing Through Track Info Fields
Normal tabbing will be back in 0.90. Autocomplete fields will require a alt+tab.


Tomas
yamipod
(Webmaster)


Joined: 2005/1/18
Posts: 793

Posted on: 2005/12/26 22:22

Re: Tabbing Through Track Info Fields
Normal tabbing will be back in 0.90. Autocomplete fields will require a alt+tab.


Tomas

Register To Post