Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   General Discussion
     YamiPod can't find my iPod, although it's connected correctly
Register To Post
Poster Thread
Daria-Flas
(Just popping in)


Joined: 2010/3/1
Posts: 4

Posted on: 2010/5/25 11:35

YamiPod can't find my iPod, although it's connected correctly
Hallo, everybody!


I've got the following problem, as far as I know this error has not been mentioned yet:

I've been successfully using YamiPod for Windows since 2 months, but yesterday while data-uploading YamiPod reported that someone was trying to get access to my iPod and for the security isseues the program closed itself. After that it can't find my iPod saying "iPod not connected, please plug your iPod to continue!" The error occures on all the PCs I've tried to launch my iPod. I know that iTunes could format iPod, than I could upload a song and go back into using YamiPod, but I'd like to save all the data.

Well, I can't restrain the pleasure to add - YamiPod can't read Russian tags, only English!


So that's the cry from my heart! Are there any means to fix these errors? At least the first one!
Thnx in advance:-*

With best regards,
Daria
Daria-Flas
(Just popping in)


Joined: 2010/3/1
Posts: 4

Posted on: 2010/5/28 22:31

Re: YamiPod can't find my iPod, although it's connected correctly
Fine, if noone's gonna help me, I'll take the advantage of being a Russian girl, eager to come into a burning house and to stop a running horse....))


----------------

backoff
(Just popping in)


Joined: 2010/8/16
Posts: 1

Posted on: 2010/8/16 3:00

Re: YamiPod can't find my iPod, although it's connected correctly
i have the same problem, i entered the wrong FWID and now i get this message, i can't reenter the FWID even if i uninstall yamipod and reinstall. Don't know what to do from here, any suggestions?
numerik
(Just popping in)


Joined: 2010/9/18
Posts: 1

Posted on: 2010/9/18 11:38

Re: YamiPod can't find my iPod, although it's connected correctly
same problem, try to use it 1st time "plesae plug your ipod to continue. When i connect my ipod touch (os 4.01)against WIN 7 prof., Browser pops up to show ipod drive with the stored pictures, so its connected !!!

Any Idea, i have read and followed the documentation, with itunes it connected.

regards
Kai

Register To Post