Register now    |   Login  

COMMUNITY





Back to Forum Index
   Development & Bugs
     error message
Register To Post
Poster Thread
ryarmo
(Just popping in)


Joined: 2009/7/30
Posts: 1

Posted on: 2009/7/30 21:49

error message
I'm new here so forgive me if this has been covered by I need some help. I purchased the code, loaded the software, the software recognized what is on my ipod and when it starts to transfer to the PC I get an error message kicking me out. Any ideas what to do?
EEAndersen
(Just popping in)


Joined: 2007/10/16
Posts: 6

Posted on: 2009/9/29 0:25

Re: error message
What are you trying to do? Offload tunes from your iPod?

Why aren't you using YAMIPOD to do that?
Crustmore
(Just popping in)


Joined: 2009/9/29
Posts: 1

Posted on: 2009/9/29 5:21

Re: error message
Excuse me for being dumb, but i'm also new and i've got an error message too.
I got an old Ipod classic with an old version of yamipod in.
I've decided to update yamipod 'cose I love it and I find it pretty cool...
But since I uploaded it, I got an error message.
It tells me there's 2 Yamipod running (or there's only one) and I must close one.
Please help me, 'cose I can't stand I-Tunes and I don't want it on my PC... Thx

Register To Post